Tips tack .

Skulle ni kunna vara så snälla och tipsa lite om olika klädsidor på internet , suttit och kollat runt på många men hittar inte mycket . Men hittade ändå den här assöta klänningen + andra grejer jag lägger upp nu .


ny design .

Som ni kanske ser så har jag fått en ny design och nya ögon av http://rewindthevideo.blogg.se/ jag tyckte den blev asbra !
Vad tycker ni ? : ) Bestämmt mig för att börja öva på att göra header osv . Skulle va askul att kunna ! Tack Alexandra <3333


Ska börja va lite gay nu och börja med "dagens outfit" ska bli nya blondinbella ftw ! haha ..



"siden"ballong klänning från carlings
svarta leggins från gina tricot
stövlar från wedins

länge sen nu.

Ja ,  nu va de ju ett tag sen jag skrev igen bad for me . Kan ju börja med att säga att helgen har väl trots allt varit skitbra . Fredagen började piss , men slutade bra .

Lite update för er här nu .
Torsdags : Jocke gjorde slut pga. några dumma grejer så jag blev knäckt , tjöt i cirkus. 4 timmar .
Fredag : Skola , åker till Jocke , lite stelt , pussar honom ett par gånger även om vi ej é tillsammans . På kvällen suger jag tag i honom på vägen och kysser honom länge , berättar att jag vill ha honom för alltid och att jag bara älskar honom osv . Vi blir tillsammans igen och bestämmer oss för att hålla det så här bra nu framöver iom att vi älskar varandra över allt annat .
Lördag : Myser med honom hela dagen.

Idag åkte jag hem , usch . Men blev så jävla chockad vid vänthallen i kd , hör att nån ropar på mig och vänder på mig och ser att Sanne och Annika sitter där som jag inte träffat på 1,5 år ungefär . Fyfan va glad jag blev över att se dem . Sjukt glad till och med . Ska till dem näst nästa helg och hitta på massa skoj , blir perfekt det . <333333

känns som om allt håller på att bli bra nu för min del ! Perfekt !



Ska även tvinga med mamma på stan någon dag så ska hon få köpa en adidas zipcrew åt mig antingen svart eller vit , sen en skinnjacka från HM och även ett par skor , vet dock inte om jag ska ha låga / höga converse eller ett par kawski eller vad de heter . Vita ska de va i alla fall .



hejdå .

godmorgon.

Idag é det nog den sämsta dagen på hela dagen , jag känner mig inte pepp på någonting actually .. Jag funderar även på om jag ska byta skola och stad helt och hållet , men inte linje , trivs med media men dock inte med staden / skolan . Hade väl förväntat mig nåt helt annat när jag skulle börja här . Men det é inte direkt som jag trodde tyvärr .

Lång dag idag som alltid på torsdagar , börjar 8.30 slutar 15.20 palla . 
Imorgon é de fredag och det betyder att jag ska till Joacim blir asbra det , och jag har bestämt att jag ska pierca septum i alla fall nu , pallar inte att vänta tills jag é 18 om inte mamma lyckas övertala pappa . 

Jag é sjukt shoppingsugen med , nån som har lust att hänga med till kd nån helg när jag får pengar ? 

alla har en dålig dag .

Alla har rätt till att ha en dålig dag . right ? Men tog väl priset nu eftersom jag inte tål att bli kallad fjortis !

Har möbelerat om på mitt rum med så att det är ganska nice nu faktiskt ..


Den här jackan ska jag se till att mamma köper åt mig med , 500 spänn .

RSS 2.0